Lema del curs

LEMA per al curs 2017-18: LA TEVA ALEGRIA, LA MEVA

Què difícil és amagar l’alegria!

Cartel lema 2017-2018-catalan png

La mirada, els ulls, les nostres mans ens delaten.

Hi ha alguna cosa que vol sortir de nosaltres i projectar-se en els altres.

Potser per això, LA TEVA ALEGRIA, ÉS LA MEVA

El meu objectiu és que visquis l’alegria, perquè em sentiré contagiat, em sentiré feliç.

És veritat que en el nostre camí ens trobarem situacions en les què alguna cosa surt malament, em sento melancòlic/a i trist, el meu dia es va tornant fred, inclús les llàgrimes se m’assequen… També llavors descobrim que la teva alegria encén els meus ulls com a llums, el meu cor com el foc, i tot el que és blanc i negre es va tornant en color brillant i omple el meu cos d’amor, de sol i de diversió…

La nostra alegria està lligada a la il·lusió, als projectes comuns, a la responsabilitat, als somnis, al somriure, a l’ajuda, a la fraternitat, a la fe, a l’amistat, a la solidaritat.

El repte per aquest curs és que siguis mag/fada capaç de sembrar alegria entre els companys, entre els nostres amics perquè LA TEVA ALEGRIA, ÉS LA MEVA.

 

Ús de cookies

Aquesta web fa servir cookies per a garantir una millor experiència a l’usuari. Si segueix navegant està donant el seu consentiment per a l’acceptació de les mencionades cookies i l’acceptació de la nostra política de cookies, faci clic a l’enllaç per obtenir més informació.ACEPTAR